Norske muslimer er som alle andre mennesker. Det er hva man I Norge kan jeg tro på hva jeg vil og si hva jeg mener uten å frykte br-zo.comr: myfreecam. Paraplyorganisasjon for trossamfunn og organisasjoner. Bønnetider, arrangementer, Halal mat, oversikt over IRN sertifiserte br-zo.comr: myfreecam. Programserie om muslimers møte med det norske br-zo.comr: myfreecam.

Muslim i norge myfreecam -

Jeg håper inderlig at jeg tar feil. For fellesskapsfølelsen som kom til syne ga meg håp om en bedre fremtid, der muslimen ikke lenger var den stygge ulven, men en del av det nye Norge. Men kanskje er det ikke så rart at noen ledere velger å sky muslimer. Og om noen skulle forsøke å true eller skade meg fordi jeg tror på Allah, vet jeg at jeg har loven på min .

Muslim i norge myfreecam -

Men engasjementet mitt har en pris, også her i Norge. Jeg håper min syv måneder gamle datter slipper å vokse opp med spørsmål om hvordan det er å være muslim i sitt hjemland. Her oppfordres man til å engasjere seg både politisk og religiøst. Nå har det bare gått litt over en måned siden de grufulle angrepene.

Videos

Debatten: Islam og ekstremisme